PREPORUČENI PROGRAMI

ČESTA PITANJA

CJENIK

U tablici su prikazane ukupne cijene po osobi za različite kombinacije broja polaznica u grupi i ukupnog broja sati.
Stupci predstavljaju ukupno trajanje poduka u satima, a redci broj polaznica u grupi. Cijene u prvom redku su za jednu polaznicu, u drugom za dvije itd…
Naprimjer, ako imate samo pitanja na nekom određenom području koje želite usavršiti i ne želite plaćati cjelovitu edukaciju, možete odabrati samo 3 sata 1 na 1. U tom slučaju ćete pogledati prvi redak i treći stupac koji predstavljaju 1 polaznicu i 3 sata. Cijena za takvu kombinaciju je 962 kn. A ako, naprimjer, dvije prijateljice žele zajedno doći na samo 3 sata, cijena po osobi je 735 kn.
Cijene su izražene u kunama.

2. Trebam li imati modela?

Ako želite raditi praksu i potreban Vam je model, osiguravate ga sami. Ukoliko uzimate 10 i više sati, može i Helena osigurati modela.
Ukoliko dovodite svog modela, pročitajte Pravila ponašanja modela na edukaciji. (Na dnu stranice)

2. Ako uzmem 15 sati i nakon toga se odlučim za dodatnih 5, koliko ću platiti dodatnih 5 sati?

Cijena za prvih 15 sati je 4.202 kn. Cijena za dodatnih 5 sati je razlika ukupne cijene za 20 i 15 sati. Dakle, cijena za 20 sati (5.546 kn) minus cijena za 15 sati (4.202 kn) je 1.344 kn.

3. Mogu li odabrati samo jedan sat i samo postavljati pitanja?

Da. Cijena samo jednog sata za jednu osobu je 700 kn dok je za dvije osobe 515 kn po osobi.

4. Ako prijateljica i ja uzmemo 9 sati i nakon toga se samo jedna od nas dvije odluči za dodatnih 6 sati, kolika će biti cijena?

Cijena po osobi za prvih 9 sati u grupi od dvije polaznice je 1.989 kn. Cijena za dodatnih 6 individualnih sati je razlika cijene između 15 i 9 individualnih sati. Cijena za 15 sati (4.202 kn) minus cijena za 9 sati (2.583 kn) je 1.619 kn za dodatnih 6 individualnih sati.

5. Kada se održavaju sati?

Poduke se održavaju po dogovoru.

6. A što ako se odlučimo obe za dodatnih 6 sati?

Cijena po osobi za dodatnih 6 sati u grupi od dvije polaznice je razlika između cijene po osobi za 15 sati (3.242 kn) i cijene po osobi za 9 sati (1.989 kn) . Dakle, cijena po osobi za dodatnih 6 sati je 1.253 kn.

7. Dobije li se potvrda?

Da. Svaka polaznica će dobiti potvrdu o usavršavanju, bez obzira koliko sati uzele. Na potvrdi će pisati koliko je sati odrađeno.

10. Koji program preporučate, ako krećem od početka?

Program 3 je najduži preporučeni program od 25 sati tijekom kojeg polaznica/e ima/ju priliku naučiti i dobro usavršiti sljedeće:
– čiščenje pribora i opreme,
-određivanje tipa lica i kože,
– pripremanje lica za nanošenje podloge,
– nanos pravilne podloge,
– korektora i pudera,
– ljepljenje parcijalnih trepavica,
– ljepljenje umjetnih trepavica u traci,
– smokey Eyes (izvođenje pravilnog blendanja i gradacije boja),
– izvlačenje tuša,
-izvođenje postojanog Make Up-a,
– korištenje i aplikacija glittera,
– šminkanje za fotografiju i TV,
– komuniciranje i procjena želje klijenta,
– pravilno iscrtavanje usana i obrva

Broj sati se može povećati po potrebi.

11. Kako izgleda edukacija kod Helene?

Prva dva sata se polaznica i Helena nalaze same, bez modela da Vas u sve detaljno uputi, objasni s čim radi, kako i zašto. Nakon toga radite praksu. Najčešće se rade look-ovi koje polaznica želi ili ako imate želju naučiti samo određene stvari, može se fokusirati samo na to.
Helena se prilagodi željama polaznice. 🙂

12. Kako ću znati koliko mi je sati potrebno?

Ako je znanje jako dobro i želite samo usavršiti i pokupiti poneki trik od Helene, 10 sati će biti sasvim dovoljno da uhvatite od njenog načina šminkanja ono što Vam je potrebno, ali to ne može Helena procijeniti napamet jer Vas ne poznaje i nije vidjela kako radite i koliko brzo učite.
To bi mogla procijeniti tek nakon par sati zajedničkog rada. Najčešće curama koje imaju osnovno znanje treba oko 20 sati, ali to je sve individualno i ovisno o financijskim mogućnostima. Možete za početak uzeti onoliko koliko procjenjujete da Vam je potrebno, pa dodate po želji.

13. Način plaćanja?

Gotovina i kartice. Kartično plaćanje je moguće za sve iznose veće od 1500 kn. Moguće je i kartično plaćanje na 12 rata s PBZ karticama i Americanom. 🙂

14. Postoji li mogućnost višekratnog plaćanja?

Da. Moguće je višekratno plaćanje za bilo koju kombinaciju. Jedini uvjet je da se ni jedan sat ne održava na dug. Naprimjer, ako se odlučite za 18 sati (ukupno 5.009 kn), možete platiti za prvih 9 sati (2.583 kn) pa na početku desetog sata drugih 9 sati kao razliku cijene za 18 i 9 sati (2.426 kn).
Moguće je i kartično plaćanje na rate. (Pitanje br.13)

15. Postoji li mogućnost povrata novca?

Ne. Imate mogućnost plaćanja na dijelove, ukoliko niste sigurni da ćete moći ići na više sati. (Objašnjeno u pitanjima 3, 4 i 6)

16. Ima li ograničeni period u kojem moram potrošiti kupljene sate?

Svakih 10 sati koje kupite morate potrošiti unutar mjesec dana od trenutka plaćanja. Dakle, ukoliko uzmete 30 sati edukacije, morate potrošiti unutar 3 mjeseca.

17. Kako se prijaviti?

Najbolje je javiti se u inbox na FB stranici: https://www.facebook.com/HelenaMakeUp/, na mail hdzelalija@gmail.com ili na mobitel 092 321 2683.

Pravila ponašanja za modele

Ukoliko se odlučite za dovođenje svog modela na edukaciju, molimo Vas da pročitate pravila ponašanja za modele.
Modeli ne smiju ometati na bilo koji način edukaciju. Pod ometanje se misli na postavljanje upita i traženje savjeta vezanih za šminkanje, moraju stati mirno,ne smiju se okrećati, nemaju pravo za iznošenje želja za šminkanje, moraju dozvoliti polaznici i Heleni da rade look koji one žele.
Modeli moraju biti svjesni da im se šminka možda neće svidjeti i imaju pravo skinuti šminku prije izlaska iz salona.