O EDUKACIJI

U ovoj edukaciji ćete naučiti kako Helena fotografira i snima modele i kako uređuje fotografije i videe da bi izgledali onako kako Helenini videi i fotografije na društvenim mrežama izgledaju. Helena će Vam pokazati sve što Vas zanima na edukacijama.
Mogućnost plaćanja na rate.

NAPOMENA:

ZA UREDNE I DOBRE FOTOGRAFIJE I VIDEE NIJE DOVOLJNO NAŠMINKATI PROSJEČNO . ŠMINKA I FRIZURA MORAJU IZGLEDATI ONAKO KAKO STE I HTJELI ILI BOLJE ZATO ŠTO LJEPŠE FOTOGRAFIJE ISPADNU I OLAKŠATE SI PROCES UREĐIVANJA FOTOGRAFIJA. 

 

PREPORUČENI PROGRAMi

ČESTA PITANJA

CJENIK

U tablici su prikazane ukupne cijene po osobi za 2 kombinacije broja polaznica u grupi i ukupnog broja sati.
Stupci predstavljaju ukupno trajanje poduka u satima, a redci broj polaznica u grupi. Cijene u prvom redku su za jednu polaznicu, u drugom za dvije.
Cijene su izražene u kunama.

1. Mogu li odabrati samo jedan sat i samo postavljati pitanja?

Ne, u cjeniku su stavljene određene satnice jer Helena smatra da je toliko potrebno da bi se usavršilo stečeno znanje. Helena voli da polaznice njenih edukacija odu zadovoljne i pune znanja i za ovakve edukacije je 1 sat nedovoljan.

2. Smijem li snimati edukaciju?

Polaznice ne smiju snimati edukaciju, ali mogu fotografirati određene stvari koje će Helena pokazivati. Sve polaznice dobiju blok i olovku pa mogu zapisivati sve što smatraju bitnim.

3. Kada se održavaju sati?

Poduke se održavaju po dogovoru.

4. Koji program preporučate ako ne znam ništa?

Helena preporuča ‘Fotografija i Video’ program zato što se u tom programu najbolje nauči sve što je potrebno da profil izgleda profesionalno. Taj program je dvodnevni, od 10 sati. Odrađuje se 5 sati u komadu. Polaznica gleda proces uređivanja svega, a može i sudjelovati na Heleninom kompjutoru. Polaznice mogu donijeti i svoj laptop pa paralelno s Helenom raditi. Ukoliko polaznica odluči donijeti svoj laptop, mora kupiti programe koje Helena koristi za uređivanje fotografija i za uređivanje videa.

5. Kako izgleda edukacija 'Fotografija' kod Helene?

Cure koje odaberu ‘Fotografiju’ prvi put Helena preporuči da odrade fotografiranje modela, pa se nakon toga uređuje fotografija. Može se i samo editati fotografija koju je Helena prije fotografirala. Helena pokazuje s kojim postavkama fotografira i koju rasvjetu kortisti, gdje ju je kupila i sl. Ako polaznica uzme više sati, može se ostatak edukacije odrađivati samo uređivanje fotografija ili samo fotografiranje, što god polaznica misli da joj je potrebnije. Najčešće uređuju ono što polaznica želi. Može se uređivati cijela fotografija, samo oči, mijenjanje boje očiju, uklanjanje prištića, a da se ne poremeti tekstura kože, odvajanje modela od pozadine i mijenjanje pozadine i što god polaznica ima potrebu naučiti. Helena pokazuje prijenos fotografija na mobitel da se rezolucija ne poremeti.
Helena se prilagodi željama polaznice.

6. Kako izgleda edukacija 'Video' kod Helene?

Cure koje odaberu ‘Video’ prvi put Helena objašnjava kako snima video, s čime i kojim postavkama, koju rasvjetu kortisti, gdje ju je kupila, pa se nakon toga uređuje video sadržaj. Ako polaznica uzme više sati, ostatak edukacije se radi samo na uređivanju videa. Helena pokaže kako koristi program za uređivanje, kako stavi natpis na video, kako blura lica i sl.

7. Kako ću znati koliko mi je sati potrebno?

Najčešće curama treba barem 20 sati uređivanje fotografija da bi dobro usavršile. Isto tako i za uređivanje videa. Možete za početak uzeti onoliko koliko procjenjujete da Vam je potrebno i možete financijski, pa dodate po želji.

8. Način plaćanja?

Gotovina i kartice. Kartično plaćanje je moguće za sve iznose veće od 1500 kn. Moguće je i kartično plaćanje na 12 rata s PBZ karticama i Americanom. 🙂

9. Postoji li mogućnost višekratnog plaćanja?

Da. Moguće je višekratno plaćanje za bilo koju kombinaciju. Jedini uvjet je da se ni jedan sat ne održava na dug. Naprimjer, ako se odlučite za 18 sati (ukupno 5.009 kn), možete platiti za prvih 9 sati (2.583 kn) pa na početku desetog sata drugih 9 sati kao razliku cijene za 18 i 9 sati (2.426 kn).
Moguće je i kartično plaćanje na rate. (Pitanje br.13)

10. Kako se prijaviti?

Najbolje je javiti se u inbox na FB stranici: https://www.facebook.com/HelenaMakeUp/, ili na mobitel 092 321 2683.