Prijava na edukaciju - DUBROVNIK

25.11. (nedjelja) u 15:30 h / 770 kn


PROGRAM

15:15 h - Ulazak polaznica

15:30 h - Početak edukacije

19:30 h - Meet and greet / Slikavanje / Dodjela zahvalnica

20:00 h - Kraj

Helena će detaljno demonstrirati 1 look, Marinela će također demonstrirati 1 frizuru (uključuje brazilsko šivanje ekstenzija). Svi su dobrodošli na edukaciju, nije bitno bavite li se profesionalno šminkanjem ili želite samo za sebe naučiti par trikova. Bit će prijenos uživo na velikom ekranu, tako da će sve polaznice moći jasno vidjeti proces. Svi su slobodni pitati sve što ih zanima na tečaju. :)
Po završetku tečaja, svi će dobiti zahvalnice.

ZABRANJENO SNIMANJE EDUKACIJE! Dopušteno je fotografirati.

Točna lokacija edukacije će biti poslana na vaš e-mail, tako da Vas molimo da ostavite točne podatke.

SVE POLAZNICE OSTVARUJU POPUST -20% U SVIM MAC STORE-OVIMA U HRVATSKOJ U TRAJANJU OD 30 DANA OD DANA TEČAJA. Ukoliko imate dodatna pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na helena.marinela@gmail.com

Sjedala se dodjeljuju po redosljedu uplata. (Nakon prijave bit ćete preusmjereni na načine plaćanja.)

Ime:


Prezime:


Email:


Prijavom potvrđujete da se slažete s Općim uvjetima.

Helena Dželalija aka @helena_makeup i Marinela Grančić aka @marinelahairdesign su profesionalna vizažistica i profesionalna frizerka čije su radove prepoznali u svijetu. Obe vole svoje poslove najviše na svijetu i ne bih ih mijenjale ni za što. Helena i Marinela: "Vjerujemo da ljudi prepoznaju kada netko uživa u svom poslu i to je glavna odlika da čovjek bude uspješan u onome što radi. Bitno je naći sreću u malim stvarima."